Прес-реліз про проект з компанією
Прес-реліз про проект з компанією "Dolce Pharm"
20.11.2019

Завод "Dolche Pharm" розташований в місті Алмати, республіка Казахстан.

У штаті підприємства працює близько 400 осіб.

У жовтні 2019 року ми розпочали проект по опису функціоналу співробітників і технології роботи ТОП-менеджерів.

У процесі роботи було описано 7 професійних робочих інструкцій для виконавчих директорів, фінансового директора, комерційного директора, начальника відділу закупівель та інших.

Крім того, ми навчили кілька ключових співробітників повної технології роботи трьох відділів в департаменті Побудови організації:

1. Написання професійних інструкцій.
  2. Побудова ефективної системи комунікації.
  3. Робота начальника відділу інспекцій.

21.01.2021
Ви працювали в команді, коли ще були чотирирічним малюком і грали у дворовий футбол. Тепер, коли ви зовсім не футбольна зірка, а стурбований мешканець офісу, ви все ще намагаєтесь з’ясувати - як побудувати командну роботу та як її підтримувати, коли все йде шкереберть.
12.01.2021
У Новий Рік та Різдво зазвичай Святий Миколай приносить під ялинку подарунки дітям. А як бути з тими, хто вже подорослішав і поринув у водоверть керування? Хто подарує хоч щось директору, айчару, фінансисту, керівникам усіх ланок та іншим працівникам? Ми у БізнесФорвард вирішили виправити цю соціальну кривду, і кожному, хто додивиться цей мультфільм до кінця зі звуком, зробимо подарунок. Зазвичай така річ коштує десь 30.000 гривень, але для вас це буде безкоштовно.
29.12.2020
Колись ми всі були маленькими. У ті старі часи ще дерева були великими. І ми чекали новорічну ніч, бо вона була сповнена чудовими пригодами: до нас приходив старий дідусь з сивою бородою та клумком подарунків. Була новорічна ялинка, бенгальські вогні, смачна їжа, постійні гості. І нам це подобалось, бо це свято! Як свято може не подобатись) Але потім прийшов якийсь Грінч і поцупив наше свято! Читати далі.....
22.12.2020
Скоро Новий Рік. А це саме такий час, коли вже декілька тисячоліть бізнесмени нашої планети намагаються підвести підсумки року, побачити – чи все в їхньому бізнесі добре, або щось потребує змін
14.12.2020
Колись я почув цю фразу і довгий час намагався зрозуміти її зміст. Пізніше, коли почав допомагати бізнесменам налагодити роботу свого підприємства, раптом, на їх прикладі - зрозумів.