Прес-реліз про проект з компанією
Прес-реліз про проект з компанією "Dolce Pharm"
20.11.2019

Завод "Dolche Pharm" розташований в місті Алмати, республіка Казахстан.

У штаті підприємства працює близько 400 осіб.

У жовтні 2019 року ми розпочали проект по опису функціоналу співробітників і технології роботи ТОП-менеджерів.

У процесі роботи було описано 7 професійних робочих інструкцій для виконавчих директорів, фінансового директора, комерційного директора, начальника відділу закупівель та інших.

Крім того, ми навчили кілька ключових співробітників повної технології роботи трьох відділів в департаменті Побудови організації:

1. Написання професійних інструкцій.
  2. Побудова ефективної системи комунікації.
  3. Робота начальника відділу інспекцій.

22.09.2021
А ви стресостійкі? Коли читаю текст вакансій, бачу там час від часу фразу «від вас вимагається стресостійкість». Або буває, начальник відділу або директор мені каже - у нас тут багато стресу в роботі. Читать далі
01.09.2021
Без роботи - нудно. З роботою - важко. А якщо роботу роблять інші люди, а ти керівник, то і нудно, і важко. Так і хочеться зробити роботу за інших ... Чи не правда? Багато керівників скаржаться на те, що нікому делегувати, що завдання не виконуються вчасно і це лишаїв роботу керівника очікуваного задоволення, а самого його позбавляє щастя. Все можна організувати так, щоб і співробітники задоволені, і керівник щасливий. Як?
30.08.2021
Є в Одесі туристична фішка - скульптури декількох десятків котів, які заховані в різних місцях міста. До них водять екскурсії, у них фотографуються молодята. Є кіт з портфелем Жванецького, є кіт з тіткою Сонею в рибному ряду на Привозі. У бізнесменів Одеси є важлива риса, яка відрізняє їх від усіх інших бізнесменів - вони люблять безкорисливо робити так, щоб місто ставало кращим, цікавішим і своїми історіями гримів на всю планету.
25.08.2021
Час від часу на проектах я чую від працівників безліч скарг на різні проблеми в компанії. Якісь скарги надумані, якісь пов’язані із характерами колег, якісь залежать від некомпетентності окремих працівників. Але є ще такий тип скарг, які пов’язані із розвитком підприємства. Коли працівники мають проблеми, але не мають рішень. Тоді я пропоную зробити мозковий штурм –інструмент керівників.
20.08.2021
Перегляньте перевірочний список із 48 пунктів по телефоних продажах